Οι παραλίες που πρέπει να επισκεφθείτε.

Δημοσιεύτηκε: 24 Ιουνίου 2014

Tο νησί των Σπετσών είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και είναι ένας μαγευτικός προορισμός για παρατεταμένες διακοπές ή για μια μικρή απόδραση. Το νησί νησί περιτρiγυρίζεται από πανέμορφες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και πεύκα που φτάνουν ως την ακτή. Πολλές από αυτές είναι οργανωμένες με ξαπλώστρες, ομπρέλες και θαλάσσια σπορ.

Πανέμορφες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και πεύκα που φτάνουν ως την ακτή.

Πανέμορφες παραλίες με κρυστάλλινα νερά και πεύκα που φτάνουν ως την ακτή, όλες τους είναι προσβάσιμες από τον περιφερειακό ασφαλτοστρωμένο δρόμο. Κοντά στην πόλη των Σπετσών υπάρχουν παραλίες με κρυστάλλινα νερά, όπου ο καθένας μπορεί να απολαύσει μια βουτιά στη θάλασσα χωρίς την ανάγκη μεταφορικού μέσου.

Κόλπος Ζωγεριάς, όπου σε πολλά σημεία που μπορείτε να κολυμπήσετε δίπλα στις σκιές των πεύκων. Η ολιγόλεπτη διαδρομή με τα πόδια μέσα από το πεύκόδασος δίπλα στη θάλασσα θα σας φέρει στον μικρό αυτό κόλπο. Εδώ τα νερά έχουν το καταπληκτικό μπλε-πράσινο χρώμα από το παιχνίδι του ήλιου με τα φύλλα των δέντρων που φτάνουν μέχρι τα βράχια της θάλασσας.

Η Αγία Μαρίνα μόλις 10 λεπτά από την Ντάπια. Η ελκυστική, οργανωμένη και μία από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, προσφέρει την ευκαιρία για διάφορες θαλάσσιες δραστηριότητες, μπαρ και εστιατόριο, καθώς και εκπληκτική θέα από το ιδιωτικό νησί Σπετσοπούλα ιδιοκτησίας της οικογένειας Νιάρχου.

Η παραλία του Αγίου Μάμα Μάμα βρίσκεται ακριβώς δεξιά από το κεντρικό λιμάνι της Ντάπιας και μερικές εκατοντάδες μέτρα από το δρόμο προς το Παλιό Λιμάνι, αυτό το μεγάλο και όμορφο αμμώδη παραλία και διαθέτει αρκετές ταβέρνες. Μαζί με την μικρή παραλία του Αγίου Νικολάου λίγο παρακάτω γεμίζει γεμίζει καθημερινά με λουόμενους, καθώς βρίσκεται στο χωριό των Σπετσών. Η Κουνουπίτσα μια στενή λωρίδα άμμου κατά μήκος της ομώνυμης συνοικίας στην αριστερή πλευρά της Ντάπια επιλέγεται από πολλούς για σύντομες βουτιές.

Η παραλία του Βρέλλου είναι μια οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες , beach bar, beach-volley με εύκολη πρόσβαση με το λεωφορείο στη βόρεια πλευρά του νησιού.